REMONTIT JA UUDISRAKENTAMINEN KOKENEELTA AMMATTILAISELTA PAIMIO JA KOKO VARSINAIS-SUOMI

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN SAUNA- JA KYLPYHUONEREMONTTI PAIMIO, SAUVO, KAARINA, TURKU JA KOKO VARSINAIS-SUOMI

Leppämäen rakennuspalvelu tarjoaa huolelliset ja ammattitaitoiset märkätilaremontit koko Varsinais-Suomessa. Palvelumme kattaa niin sauna-, kylpyhuone- kuin WC-tilojenkin remontit aina laadukkaasti ja huolellisesti toteutettuina. Tarjoamme saunaremontit ja kylpyhuoneremontit mm. alueella Paimio, Sauvo, Turku, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi. 

Käytämme työssämme vain laadukkaita ja tarkoituksenmukaisia välineitä ja rakennusmateriaaleja, toteutamme jokaisen sauna- ja kylpyhuoneremontin ammattitaitoisesti hyvää rakennustapaa ja vaadittuja säädöksiä noudattaen. Otamme huomioon tarvittavat ja vaaditut kaadot ja toteutamme ammattitaitoisen vesieristyksen. Olemme tunnettuja huolellisesta työnjäljestämme sekä asiakastyytyväisyydestämme. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän kylpyhuone- ja saunaremonttipalvelustamme. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN kylpyhuoneREMONTTI ja saunaremontti PAIMIO, SAUVO, TURKU, KAARINA JA KOKO VARSINAIS-SUOMI

Laadukas ja ammattitaitoinen sauna- ja kylpyhuoneremontti mm. alueella Paimio, Sauvo, Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Rusko, Nousiainen,  Masku, Piikkiö, Lieto ja koko Varsinais-Suomi.