REMONTIT JA UUDISRAKENTAMINEN KOKENEELTA AMMATTILAISELTA PAIMIO JA KOKO VARSINAIS-SUOMI

LAADUKAS JA LUOTETTAVA KEITTIÖREMONTTI PAIMIO, SAUVO, KAARINA, TURKU JA KOKO VARSINAIS-SUOMI

Leppämäen rakennuspalvelu tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset keittiöremontit koko Varsinais-Suomessa. Meillä on kokemusta haastavistakin keittiöremonteista, joten voit huoletta luottaa kokemukseemme ja ammattitaitoomme myös keittiöremonttien saralla.

Työmme lähtökohtana on aina asiakkaan toiveet ja tavoitteenamme tyytyväinen asiakas. Toteutamme työmme huolellisesti aina suunnittelusta viimeistelyyn asti ja siivoamme jälkemme lähtiessämme. Työskentelemme aina aikataulussa ja hyvän rakennustavan mukaisesti. Tarjoamme keittiöremontit mm. alueella Paimio, Sauvo, Turku, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi. 

Toteutamme keittiöremontit kaiken kokoisissa ja ikäisissä kohteissa. Toivoitpa sitten vain keittiökaappien vaihtoa, maalipinnan uudistusta tai kokonaisvaltaista keittiöremonttia, ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää keittiöremontista ja eri mahdollisuuksista juuri sinun kohteessasi. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN KEITTIÖREMONTTI PAIMIO, SAUVO, TURKU, KAARINA JA KOKO VARSINAIS-SUOMI

Laadukas ja ammattitaitoinen keittiön asennus ja keittiöremontti mm. alueella Paimio, Sauvo, Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Rusko, Nousiainen,  Masku, Piikkiö, Lieto ja koko Varsinais-Suomi.